Ministria mbyll Kolegjin Turk, ndryshuan vendndodhjen pa miratim, nxënësit nisin protestat

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:33

Ministria mbyll Kolegjin Turk, ndryshuan vendndodhjen pa miratim, nxënësit nisin protestat

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:33

Ministria e Arsimit vendosi të mbyllë kolegjin turk “Mehmet Akif Ersoy” dhe kopshtin “Zubeyde Hanim”. Vendimi argumentohet me arsyetimin se kanë shkelur ligjin pasi nisën procesin e mësimit në vendndodhje dhe mjedise, të pamiratuara nga Ministria. Drejtuesit e kolegjit e konsiderojnë vendimit të pabazuar, ndërsa nxënësit kanë dalë në protesta.

Ministria mbyll Kolegjin Turk, ndryshuan vendndodhjen pa miratim, nxënësit nisin protestat

Publikuar më: 23/9/2022, ora 13:33

Ministria e Arsimit vendosi të mbyllë kolegjin turk “Mehmet Akif Ersoy” dhe kopshtin “Zubeyde Hanim”. Vendimi argumentohet me arsyetimin se kanë shkelur ligjin pasi nisën procesin e mësimit në vendndodhje dhe mjedise, të pamiratuara nga Ministria. Drejtuesit e kolegjit e konsiderojnë vendimit të pabazuar, ndërsa nxënësit kanë dalë në protesta.