Ministrja boshnjake e Kosovës: Do mundohem të justifikoj besimin e Kurtit

Ministrja boshnjake e Administrimit të Pushtetit Lokal, Emilija Rexhepi, u shpreh se do të mundohet të justifikojë besimin e Kryeministrit Albin Kurti.

Ajo theksoi se fokusi do të jetë respektimi i ligjit për përdorimin e gjuhëve në të gjitha komunat dhe respektimi i qytetarëve, pavarësisht komunitetit. “Ne jemi të gjithë kosovarë”, shprehet ajo.