Ministrja Ibrahimaj: Në fund të vitit 2021, borxhi i TVSH-së së parimbursuar do të jetë zero

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:11

Ministrja Ibrahimaj: Në fund të vitit 2021, borxhi i TVSH-së së parimbursuar do të jetë zero

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:11

E ftuar në A2 Business, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, ndër të tjera, premtoi se në fund të këtij viti borxhi i TVSH-së së parimbursuar do të jetë zero.

Ministrja Ibrahimaj: Në fund të vitit 2021, borxhi i TVSH-së së parimbursuar do të jetë zero

Publikuar më: 29/9/2021, ora 22:11

E ftuar në A2 Business, ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, ndër të tjera, premtoi se në fund të këtij viti borxhi i TVSH-së së parimbursuar do të jetë zero.