Ministrja Kumbaro prezanton ligjin për faunën: Përfshihen drejtpërdrejt dhe bashkitë

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:24

Ministrja Kumbaro prezanton ligjin për faunën: Përfshihen drejtpërdrejt dhe bashkitë

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:24

Ministrja e Mjedisit dhe Turizmit, Mirela Kumbaro, pas mbledhjes së qeverisë u shpreh se këshilli i ministrave miratoi një ligj shumë të rëndësishëm për faunën e egër. Sipas Kumbaros, ky detajim ligj angazhon dhe bashkitë për të përcaktuar sistemet ku lëvizin lloje të ndryshme kafshësh të egra.

Ministrja Kumbaro prezanton ligjin për faunën: Përfshihen drejtpërdrejt dhe bashkitë

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:24

Ministrja e Mjedisit dhe Turizmit, Mirela Kumbaro, pas mbledhjes së qeverisë u shpreh se këshilli i ministrave miratoi një ligj shumë të rëndësishëm për faunën e egër. Sipas Kumbaros, ky detajim ligj angazhon dhe bashkitë për të përcaktuar sistemet ku lëvizin lloje të ndryshme kafshësh të egra.