Minutat e fundit të vrasësit të policit në Lezhë

Përditësuar më: 29/9/2021, ora 13:48

Minutat e fundit të vrasësit të policit në Lezhë

Përditësuar më: 29/9/2021, ora 13:48

Prej më shumë se pesë orësh vrasësi i oficerit të krimeve në Kune Vain të Lezhës, ka kaluar gardhe banesash, kanale me ujë dhe shkurre me baltë në përpjekje për t’i shpëtuar ndjekjes së policisë. A2 me ndihmën e banorëve të zonës rindërton rezistencën e minutave të fundit të 21-vjeçarit, që preferoi të vetëvritej se sa t’u dorëzohej forcave të policisë.

Minutat e fundit të vrasësit të policit në Lezhë

Përditësuar më: 29/9/2021, ora 13:48

Prej më shumë se pesë orësh vrasësi i oficerit të krimeve në Kune Vain të Lezhës, ka kaluar gardhe banesash, kanale me ujë dhe shkurre me baltë në përpjekje për t’i shpëtuar ndjekjes së policisë. A2 me ndihmën e banorëve të zonës rindërton rezistencën e minutave të fundit të 21-vjeçarit, që preferoi të vetëvritej se sa t’u dorëzohej forcave të policisë.