“Miq, erdhi koha”. Johnson ikën nga detyra, Truss pret bekimin e mbretëreshës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:31

“Miq, erdhi koha”. Johnson ikën nga detyra, Truss pret bekimin e mbretëreshës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:31

Boris Johnson mbajti fjalimin e fundit si kryeministër I Mbretërisë së Bashkuar. Jashtë apartamentit numër 10 në Downing Street, “BoJo” mbrojti punën e bërë në drejtim të qeverisë ndërsa nuk i kurseu akuzat për udhëheqësit e partisë Konservatore duke pretenduar se ndryshuan rregullat për ta detyruar të dorëhiqej, pavarësisht se në zgjedhjet e fundit mori rezultatin më të mirë në dekada. Përballë familjarëve, miqëve më të ngushtë dhe bashkëpunëtorëve, ai ofroi mbështetje për kryeministren e ardhshme, Liz Truss.

“Miq, erdhi koha”. Johnson ikën nga detyra, Truss pret bekimin e mbretëreshës

Publikuar më: 6/9/2022, ora 13:31

Boris Johnson mbajti fjalimin e fundit si kryeministër I Mbretërisë së Bashkuar. Jashtë apartamentit numër 10 në Downing Street, “BoJo” mbrojti punën e bërë në drejtim të qeverisë ndërsa nuk i kurseu akuzat për udhëheqësit e partisë Konservatore duke pretenduar se ndryshuan rregullat për ta detyruar të dorëhiqej, pavarësisht se në zgjedhjet e fundit mori rezultatin më të mirë në dekada. Përballë familjarëve, miqëve më të ngushtë dhe bashkëpunëtorëve, ai ofroi mbështetje për kryeministren e ardhshme, Liz Truss.