Miraka: Uran Kostreci shkëlqente kur ecte, kur rrinte dhe kur fliste

Simon Miraka, anëtar i Institutit për Informimin për Dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit, komentoi figurën e Uran Kostrecit në studion e “Absolut 4”, në A2.