Miratimi i paketës anti-KÇK, Kushi: Nuk mund të prisnim deri në fund të Vettingut

Deputetja e Partisë Socialiste, Evis Kushi, në Ditarin e orës 13:00 në A2, foli për miratimin e paketës anti KÇK dhe ligjit për masat pasurore ndaj krimit. Po ashtu, deputetja u pyet edhe për procesin e ndërtimit pas tërmetit të fuqishëm të 26 nëntorit.