Miratohen ndryshimet në qeveri, Nikolla nuk lejon debat. Opozita, akuza mazhorancës

Publikuar më: 28/7/2022, ora 19:44

Miratohen ndryshimet në qeveri, Nikolla nuk lejon debat. Opozita, akuza mazhorancës

Publikuar më: 28/7/2022, ora 19:44

Përpara nisjes së pushimeve, Kuvendi miratoi ndryshimet në kabinetin qeveritar. Mazhoranca i dha dritën jeshile largimit të Arben Ahmetajt nga posti i zëvendëskryeministrit dhe zëvendësimit me Belinda Ballukun. Kryetarja e Kuvendit nuk lejoi debatin në sallën e Kuvendit, gjë që u shoqërua me akuza nga opozita.

Miratohen ndryshimet në qeveri, Nikolla nuk lejon debat. Opozita, akuza mazhorancës

Publikuar më: 28/7/2022, ora 19:44

Përpara nisjes së pushimeve, Kuvendi miratoi ndryshimet në kabinetin qeveritar. Mazhoranca i dha dritën jeshile largimit të Arben Ahmetajt nga posti i zëvendëskryeministrit dhe zëvendësimit me Belinda Ballukun. Kryetarja e Kuvendit nuk lejoi debatin në sallën e Kuvendit, gjë që u shoqërua me akuza nga opozita.