Miratohet doza e tretë anti-Covid, në popullsinë mbi 60 vjeç, vaksinim i kombinuar

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 11:35

Miratohet doza e tretë anti-Covid, në popullsinë mbi 60 vjeç, vaksinim i kombinuar

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 11:35

Edhe në popullsinë shqiptare do të nisë aplikimi I dozës së tretë anti-Covid. Vendimi është marrë nga Komiteti i Imunizimit dhe Vaksinimit, për popullsinë mbi 60 vjeç. Mjekja dhe anëtarja e komitetit, Gjeorgjina Kuli, deklaron për A2 CNN se së shpejti do të nisë zbatimi në mënyrë që kategoritë e riskut të kenë mbrojtje më të mirë ndaj varianteve të Covid-19.

Miratohet doza e tretë anti-Covid, në popullsinë mbi 60 vjeç, vaksinim i kombinuar

Përditësuar më: 21/10/2021, ora 11:35

Edhe në popullsinë shqiptare do të nisë aplikimi I dozës së tretë anti-Covid. Vendimi është marrë nga Komiteti i Imunizimit dhe Vaksinimit, për popullsinë mbi 60 vjeç. Mjekja dhe anëtarja e komitetit, Gjeorgjina Kuli, deklaron për A2 CNN se së shpejti do të nisë zbatimi në mënyrë që kategoritë e riskut të kenë mbrojtje më të mirë ndaj varianteve të Covid-19.