Miratohet Kodi Zgjedhor, detaje nga seanca

Me 97 vota pro, 15 kundër dhe 5 abstenim, Kuvendi miratoi sot draftin për ndryshimet në kodin zgjedhor. Gazetarja Elona Gjylmi sjell më shumë detaje.