Miratohet ligji, në vjeshtë nisin punimet për krijimin e inkubatorëve të teknologjisë

Publikuar më: 15/7/2022, ora 15:28

Miratohet ligji, në vjeshtë nisin punimet për krijimin e inkubatorëve të teknologjisë

Publikuar më: 15/7/2022, ora 15:28

Shqipëria do të ketë së shpejti një park teknologjik. Pas votimit të ligjit në Parlament me 71 vota nga shumica socialiste, në vjeshtë do të nisin edhe punimet për krijimin e një mjedisi të përbashkët për shkencëtarët, si dhe startup-et në fushën e teknologjisë.

Miratohet ligji, në vjeshtë nisin punimet për krijimin e inkubatorëve të teknologjisë

Publikuar më: 15/7/2022, ora 15:28

Shqipëria do të ketë së shpejti një park teknologjik. Pas votimit të ligjit në Parlament me 71 vota nga shumica socialiste, në vjeshtë do të nisin edhe punimet për krijimin e një mjedisi të përbashkët për shkencëtarët, si dhe startup-et në fushën e teknologjisë.