Miratohet marrëveshja me kishën serbe, Abazoviç humb mazhorancën

Publikuar më: 8/7/2022, ora 20:12

Miratohet marrëveshja me kishën serbe, Abazoviç humb mazhorancën

Publikuar më: 8/7/2022, ora 20:12

Tashmë është një fakt që Dritan Abazoviç, ka humbur mazhorancën dhe rrezikon të largohet nga posti i kryeministrit në Malin e Zi. Dritan Abazoviç, në këtë mënyrë u “vetësakrifikua” për marrëveshjen me Kishën Ortodokse Serbe edhe pse ishte paralajmëruar nga disa anëtarë të qeverisë së tij se nuk do ta mbështesnin më nëse ajo do të miratohej.

Miratohet marrëveshja me kishën serbe, Abazoviç humb mazhorancën

Publikuar më: 8/7/2022, ora 20:12

Tashmë është një fakt që Dritan Abazoviç, ka humbur mazhorancën dhe rrezikon të largohet nga posti i kryeministrit në Malin e Zi. Dritan Abazoviç, në këtë mënyrë u “vetësakrifikua” për marrëveshjen me Kishën Ortodokse Serbe edhe pse ishte paralajmëruar nga disa anëtarë të qeverisë së tij se nuk do ta mbështesnin më nëse ajo do të miratohej.