Mish, birra dhe muzikë, por këtë vit pa festë

Maji është muaji i festivalit të parë të përvitshëm bavarez “Dults”, festivali i muzikës folk ku banorët shijojnë muzikën, birrën dhe kërcimin tradicional, me qindra specialitete në çadrat gjigande të birrës. Por këtë vit, për shkak të pandemisë koronavirus, të gjitha aktivitetet kulturore janë pezulluar.