Misteri i zhdukjes së 49 arkave me banane në Durrës, monitorimi i kamerave nuk tregon asgjë

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:58

Misteri i zhdukjes së 49 arkave me banane në Durrës, monitorimi i kamerave nuk tregon asgjë

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:58

Mbetet mister zhdukja e 49 arkave me banane brenda të cilave dyshohet të ketë pasur kokainë. Kontejneri i ardhur nga Ekuadori rezultoi pa plumbçe dhe në mungesë të një pjese të ngarkesës. Transkriptimi i pamjeve filmike nga kamerat e sigurisë nuk kanë dëshmuar asnjë të dhënë se ndërhyrja të jetë bërë në Terminalin e Kontejnerëve të Portit të Durrësit.

Misteri i zhdukjes së 49 arkave me banane në Durrës, monitorimi i kamerave nuk tregon asgjë

Publikuar më: 28/7/2022, ora 15:58

Mbetet mister zhdukja e 49 arkave me banane brenda të cilave dyshohet të ketë pasur kokainë. Kontejneri i ardhur nga Ekuadori rezultoi pa plumbçe dhe në mungesë të një pjese të ngarkesës. Transkriptimi i pamjeve filmike nga kamerat e sigurisë nuk kanë dëshmuar asnjë të dhënë se ndërhyrja të jetë bërë në Terminalin e Kontejnerëve të Portit të Durrësit.