Mjekët braktisin Shqipërinë, 150 largime çdo vit, Gjermania, shteti më i pëlqyer

Përditësuar më: 6/6/2019, ora 17:48

Mjekët braktisin Shqipërinë, 150 largime çdo vit, Gjermania, shteti më i pëlqyer

Përditësuar më: 6/6/2019, ora 17:48

Shqipëria po përballet me eksodin më të madh të punonjësve të shëndetësisë. Çdo vit 150 mjekë të rinj, por dhe me përvojë largohen për të punuar, kryesisht në Evropë.

Mjekët braktisin Shqipërinë, 150 largime çdo vit, Gjermania, shteti më i pëlqyer

Përditësuar më: 6/6/2019, ora 17:48

Shqipëria po përballet me eksodin më të madh të punonjësve të shëndetësisë. Çdo vit 150 mjekë të rinj, por dhe me përvojë largohen për të punuar, kryesisht në Evropë.