Mjekët shqiptarë në Europë: Vaksinohuni të mbroni veten dhe të tjerët

Mjekët shqiptarë që jetojnë dhe punojnë jashtë Shqipërisë, kanë ndarë një mesazh ndërgjegjësimi mbi procesin e vaksinimit kudo në botë. “Ne zgjodhëm të vaksinohemi që të mbrojmë veten, të mbrojmë të tjerët, t’ju mbrojmë edhe ju!”.