Mjeku shqiptar në Amerikë: Koronavirusi mund të zbehet nga fundi i majit

Mjeku epidemiolog dhe profesori i mjekësisë klinike në Cornell, zoti Skënder Myrtezani, tregon situatën në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.