Mocioni me debat, çfarë nuk tha Rama në Kuvend rreth aktakuzës për çështjen “McGonigal”

Publikuar më: 2/3/2023, ora 14:59

Mocioni me debat, çfarë nuk tha Rama në Kuvend rreth aktakuzës për çështjen “McGonigal”

Publikuar më: 2/3/2023, ora 14:59

Në Kuvend vijon seanca plenare për dosjen “McGonigal” me praninë e deputetëve të mazhorancës dhe atyre të opozitës ndërsa kryeministri Edi Rama la sallën pas përfundimit të fjalimit. Producenti i politikës në A2 CNN, Indrit Maraku tregon në “Ditari” se çfarë u tha dhe nuk u tha në atë fjalim të Ramës në Kuvend rreth aktakuzës për çështjen “McGonigal”.

Mocioni me debat, çfarë nuk tha Rama në Kuvend rreth aktakuzës për çështjen “McGonigal”

Publikuar më: 2/3/2023, ora 14:59

Në Kuvend vijon seanca plenare për dosjen “McGonigal” me praninë e deputetëve të mazhorancës dhe atyre të opozitës ndërsa kryeministri Edi Rama la sallën pas përfundimit të fjalimit. Producenti i politikës në A2 CNN, Indrit Maraku tregon në “Ditari” se çfarë u tha dhe nuk u tha në atë fjalim të Ramës në Kuvend rreth aktakuzës për çështjen “McGonigal”.