Modeli aktual i vjetërsuar, Malaj: Koha për reforma strukturore me në fokus shtresën e mesme

Publikuar më: 4/9/2023, ora 17:56

Modeli aktual i vjetërsuar, Malaj: Koha për reforma strukturore me në fokus shtresën e mesme

Publikuar më: 4/9/2023, ora 17:56

Qymyr, krom, bujqësi, fason e së fundmi Call Center. Pas më shumë se 30 vitesh tranzicion, ekonomia shqiptare po rezulton e paaftë për të përmirësuar e aq më pak për të ndryshuar veten. Rritja ekonomike po bazohet kryesisht te sektorë sezonalë, ndërsa arka e shtetit po mbushet kryesisht nga shtrenjtimi i çmimeve dhe kontributet nga pagat.

Modeli aktual i vjetërsuar, Malaj: Koha për reforma strukturore me në fokus shtresën e mesme

Publikuar më: 4/9/2023, ora 17:56

Qymyr, krom, bujqësi, fason e së fundmi Call Center. Pas më shumë se 30 vitesh tranzicion, ekonomia shqiptare po rezulton e paaftë për të përmirësuar e aq më pak për të ndryshuar veten. Rritja ekonomike po bazohet kryesisht te sektorë sezonalë, ndërsa arka e shtetit po mbushet kryesisht nga shtrenjtimi i çmimeve dhe kontributet nga pagat.