Moisi Habilaj del nga burgu, por nuk do të kthehet në Shqipëri

Moisi Habilaj lirohet nga burgu në Itali. Kështu shkruajnë mediat italiane, sipas të cilave, në apel gjykatësi vendosi ta dërgojë trafikantin shqiptar në arrest shtëpie. Habilaj akuzohej nga Prokuroria italiane se ishte në krye të një bande të lidhur me trafikimin e drogës dhe armëve nga Shqipëria drejt Sicilisë.