Moldavia në kufirin e luftës ruse: Përpjekje për grusht shteti, protesta dhe alarme false për bomba

Publikuar më: 14/3/2023, ora 16:36

Moldavia në kufirin e luftës ruse: Përpjekje për grusht shteti, protesta dhe alarme false për bomba

Publikuar më: 14/3/2023, ora 16:36

Përpjekje për grusht shteti, mashtrime për bomba, hakime në internet, thirrje të rreme për rekrutime, protesta masive: Në Moldavi thonë se i kanë përjetuar të gjitha vitin e kaluar.

Moldavia në kufirin e luftës ruse: Përpjekje për grusht shteti, protesta dhe alarme false për bomba

Publikuar më: 14/3/2023, ora 16:36

Përpjekje për grusht shteti, mashtrime për bomba, hakime në internet, thirrje të rreme për rekrutime, protesta masive: Në Moldavi thonë se i kanë përjetuar të gjitha vitin e kaluar.