Momentet e përplasjes mes protestuesve dhe forcave të sigurisë në SHBA

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 8 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 879 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 589 të shëruar në 24 orët e fundit