Momenti dramatik kur dy parashutistët përplasen në ajër dhe përfundojnë në det

Publikuar më: 25/10/2021, ora 14:16

Momenti dramatik kur dy parashutistët përplasen në ajër dhe përfundojnë në det

Publikuar më: 25/10/2021, ora 14:16

Një video vërtet dramatike ka fiksuar momentin kur dy parashutistë u përplasën në ajër me njëri-tjetrin dhe ranë në det, në qytetin turk Oludeniz, të dielën. Video e siguruar nga Reuters dhe televizioni lokal turk, Mugla TV, tregon dy sportistët që po fluturonin gjatë zhvillimit të një festivali ndërkombëtar, të cilët bien në det pas përplasjes dramatike. Ata mbetën të lënduar dhe pasi u nxorën nga deti, u dërguan në spital.

Momenti dramatik kur dy parashutistët përplasen në ajër dhe përfundojnë në det

Publikuar më: 25/10/2021, ora 14:16

Një video vërtet dramatike ka fiksuar momentin kur dy parashutistë u përplasën në ajër me njëri-tjetrin dhe ranë në det, në qytetin turk Oludeniz, të dielën. Video e siguruar nga Reuters dhe televizioni lokal turk, Mugla TV, tregon dy sportistët që po fluturonin gjatë zhvillimit të një festivali ndërkombëtar, të cilët bien në det pas përplasjes dramatike. Ata mbetën të lënduar dhe pasi u nxorën nga deti, u dërguan në spital.