Momenti i duhur për rezervime. Ekspertët: Çmime të ulëta dhe anulim pa kosto

Ende askush nuk mund të na thotë se kur do të jemi të lirë të udhëtojmë. Por, a është me mend të prenotojmë pushimet tona të ardhshme gjatë kësaj kohe? Përgjigjja është po.