Momenti i frikshëm kur skiatori shpëton kolegun e “groposur” nga bora

Publikuar më: 31/3/2023, ora 18:24

Momenti i frikshëm kur skiatori shpëton kolegun e “groposur” nga bora

Publikuar më: 31/3/2023, ora 18:24

Një skiator në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka fiksuar në kamera momentin e vështirë dhe të frikshëm teksa shpëton kolegun e tij që ishte “groposur” nga bora pranë një peme. Ngjarja u regjistrua në resortin e skive në malin Baker, ku gjatë zbritjes në pistë një prej skiatorëve ishte shkëputur shumë të tjerëve dhe humbi kontaktet me grupin.

Momenti i frikshëm kur skiatori shpëton kolegun e “groposur” nga bora

Publikuar më: 31/3/2023, ora 18:24

Një skiator në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka fiksuar në kamera momentin e vështirë dhe të frikshëm teksa shpëton kolegun e tij që ishte “groposur” nga bora pranë një peme. Ngjarja u regjistrua në resortin e skive në malin Baker, ku gjatë zbritjes në pistë një prej skiatorëve ishte shkëputur shumë të tjerëve dhe humbi kontaktet me grupin.