Momenti kur Kuvendi votoi pro shkarkimit të presidentit Ilir Meta

Kuvendi miraton raportin e Komisionit Hetimor, duke votuar me 104 vota pro, 7 kundër dhe 3 abstenime për shkarkimin e presidentit Ilir Meta.