Momenti kur makina e Bashës goditet me vezë nga protestuesit

Publikuar më: 18/1/2022, ora 14:16

Momenti kur makina e Bashës goditet me vezë nga protestuesit

Publikuar më: 18/1/2022, ora 14:16

Një grup të rinjsh dhe grash e pritën me protestë kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha, teksa mbërriti në një lokal në Tiranë, për të zhvilluar një takim me gra të Lëvizjes Demokratike të Gruas, sipas një njoftimi të PD. Ndaj Bashës u qëllua edhe me vezë kur u fut në lokal por edhe teksa po dilte prej andej, ndërsa nuk munguan edhe ofendimet.

Momenti kur makina e Bashës goditet me vezë nga protestuesit

Publikuar më: 18/1/2022, ora 14:16

Një grup të rinjsh dhe grash e pritën me protestë kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha, teksa mbërriti në një lokal në Tiranë, për të zhvilluar një takim me gra të Lëvizjes Demokratike të Gruas, sipas një njoftimi të PD. Ndaj Bashës u qëllua edhe me vezë kur u fut në lokal por edhe teksa po dilte prej andej, ndërsa nuk munguan edhe ofendimet.