Momenti prekës, vajza përqafon mes lotëve shoqen që i shpëtoi pushtimit rus

Publikuar më: 28/2/2022, ora 16:58

Momenti prekës, vajza përqafon mes lotëve shoqen që i shpëtoi pushtimit rus

Publikuar më: 28/2/2022, ora 16:58

Kamerat regjistruan një moment prekës në një qendër strehimi për refugjatët në Poloni. Një vajzë ukrainase përqafoi mes lotëve shoqen e saj që mundi t’i shpëtojë pushtimit rus dhe të largohej nga vendi pas ditëve me luftime dhe bombardime.

Momenti prekës, vajza përqafon mes lotëve shoqen që i shpëtoi pushtimit rus

Publikuar më: 28/2/2022, ora 16:58

Kamerat regjistruan një moment prekës në një qendër strehimi për refugjatët në Poloni. Një vajzë ukrainase përqafoi mes lotëve shoqen e saj që mundi t’i shpëtojë pushtimit rus dhe të largohej nga vendi pas ditëve me luftime dhe bombardime.