Monica Bellucci feston sot 58-vjetorin, konsiderohet ikonë e kinematografisë evropiane

Publikuar më: 30/9/2022, ora 07:23

Monica Bellucci feston sot 58-vjetorin, konsiderohet ikonë e kinematografisë evropiane

Publikuar më: 30/9/2022, ora 07:23

Emri i vërtetë i saj është Monica Anna Maria Bellucci. Ajo konsiderohet si njëra nga ikonat e kinematografisë europiane dhe një ndër gratë më seksi në botë.

Monica Bellucci feston sot 58-vjetorin, konsiderohet ikonë e kinematografisë evropiane

Publikuar më: 30/9/2022, ora 07:23

Emri i vërtetë i saj është Monica Anna Maria Bellucci. Ajo konsiderohet si njëra nga ikonat e kinematografisë europiane dhe një ndër gratë më seksi në botë.