Monika Kryemadhi tregon në Debat anën e dobët të saj dhe gabimet e Metës gjatë Presidencës

Publikuar më: 24/5/2022, ora 21:21

Monika Kryemadhi tregon në Debat anën e dobët të saj dhe gabimet e Metës gjatë Presidencës

Publikuar më: 24/5/2022, ora 21:21

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka folur në Debat me Alba Alishanin dhe për anën e saj të dobët dhe gabimet e Ilir Metës gjatë Presidencës së tij.