Monografia kushtuar regjisorit Gëzim Kame

“Gëzim Kame – të vërtetat e artit dhe jetës sime”, është monografia kushtuar regjisorit të njohur, shkruar nga kritiku Josif Papagjoni. Krijimtaria e Gëzim Kames para dhe pas viteve ’90, vjen si dëshmi e shumë sukseseve të tij, jo vetëm si regjisor, por edhe si aktor e pedagog. Më shumë, na tregoi autori i librit, kritiku i artit Josif Papagjoni, i cili ishte i ftuar sot në “Dita jonë”.