Moody’s dhe S&P japin notën: B+ për Shqipërinë, risqe të shumta në horizont – A2

Moody’s dhe S&P japin notën: B+ për Shqipërinë, risqe të shumta në horizont

Pavarësisht uljes së borxhit publik dhe daljes në tregjet ndërkombëtare përmes eurobondit, agjencitë e vlerësimit Moody’s dhe Standard and Poor’s kanë vendosur të mbajnë të pandryshuar notën e borxhit sovran të Shqipërisë në B1 dhe B+.