“Moratorium politik”, domethënia e një propozimi për zgjidhjen e krizës – A2

“Moratorium politik”, domethënia e një propozimi për zgjidhjen e krizës

Sotiraq Hroni, Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, i ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN