Morën peng dhe vranë 49-vjeçarin në Kamëz, 4 në pranga. Policia nuk ka gjetur ende trupin e viktimës

11 ditë pas rrëmbimit të Jani Prengës, të cilën policia e konsideroi si ngjarje banale dhe konflikt të çastit tashmë sipas bluve 49-vjeçari ka humbur jetën ndërsa ngjarja është zbardhur.