“Mori 330 mijë lekë”, akuzat e SPAK për Sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Shëndetësisë

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:57

“Mori 330 mijë lekë”, akuzat e SPAK për Sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Shëndetësisë

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:57

SPAK ka ngritur dy akuza kundër sekretares së përgjithshme të ministrisë së Shëndetësisë, Joana Duro. Bashkë me Duron është vënë në pranga dhe Laura Shteto, gjithashtu punonjëse e ministrisë së Shëndetësisë. Sipas Prokurorisë së Posaçme dy zyrtaret akuzohen se janë përfshirë në një aferë duke favorizuar një kompani private për të marrë një tender në mënyrë të parregullt.

“Mori 330 mijë lekë”, akuzat e SPAK për Sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Shëndetësisë

Publikuar më: 3/6/2023, ora 14:57

SPAK ka ngritur dy akuza kundër sekretares së përgjithshme të ministrisë së Shëndetësisë, Joana Duro. Bashkë me Duron është vënë në pranga dhe Laura Shteto, gjithashtu punonjëse e ministrisë së Shëndetësisë. Sipas Prokurorisë së Posaçme dy zyrtaret akuzohen se janë përfshirë në një aferë duke favorizuar një kompani private për të marrë një tender në mënyrë të parregullt.