Mos e quani flirtim, ka një fjalë shqip për të. “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 25/12/2019, ora 11:24

Mos e quani flirtim, ka një fjalë shqip për të. “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 25/12/2019, ora 11:24

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Obligoj, favor, kontestoj, flirtim dhe klitor janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.

Mos e quani flirtim, ka një fjalë shqip për të. “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 25/12/2019, ora 11:24

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Obligoj, favor, kontestoj, flirtim dhe klitor janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.