‘‘Mos harro kurrë’’, një libër mbi gjenocidin serb që nga viti 1844 e deri më 1999

Publikuar më: 21/6/2022, ora 16:46

‘‘Mos harro kurrë’’, një libër mbi gjenocidin serb që nga viti 1844 e deri më 1999

Publikuar më: 21/6/2022, ora 16:46

45 faqe në formatin e një libri xhepi, 45 faqe që rrëfejnë histori tronditëse të shqiptarëve të Kosovës kanë mbërritur edhe në Tiranë. E kanë prezantuar vetë autorët e kësaj vepre që dëshmon fakte dhe me anë të imazheve gjenocidin serb ndaj shqiptarëve që nga viti 1844 e deri në vitin 1999.

‘‘Mos harro kurrë’’, një libër mbi gjenocidin serb që nga viti 1844 e deri më 1999

Publikuar më: 21/6/2022, ora 16:46

45 faqe në formatin e një libri xhepi, 45 faqe që rrëfejnë histori tronditëse të shqiptarëve të Kosovës kanë mbërritur edhe në Tiranë. E kanë prezantuar vetë autorët e kësaj vepre që dëshmon fakte dhe me anë të imazheve gjenocidin serb ndaj shqiptarëve që nga viti 1844 e deri në vitin 1999.