“Mos harro të më kujtosh”, tetori i librit sjell botime të reja

“Mos harro të më kujtosh”, është titulli i romanit të ri nga autori Liridon Mulaj, i cili ishte i ftuar këtë të enjte në Dita Jonë, nga ku foli mbi subjektin e këtij romani dhe mesazhet që ai dëshiron të përcjellë tek lexuesit përmes tij.