Mos ia lini fëmijën “babysitter”-it, por dados. “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 11/12/2019, ora 09:46

Mos ia lini fëmijën “babysitter”-it, por dados. “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 11/12/2019, ora 09:46

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Ezauroj, intensiv, progres, babysitter dhe shans, janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.

Mos ia lini fëmijën “babysitter”-it, por dados. “5 fjalë” nga Profesor Tupja

Publikuar më: 11/12/2019, ora 09:46

Profesor Edmond Tupja vjen në “Dita jonë” si çdo të mërkurë me rubrikën e tij “5 Fjalë”. Ezauroj, intensiv, progres, babysitter dhe shans, janë fjalët e huaja të zgjedhura për ditën e sotme. Zbuloni fjalët shqipe që mund të përdoren në vend të tyre.