“Mos na i ço burrat në thertore”, nënat ruse i dërgojnë një mesazh Putinit

Publikuar më: 12/3/2023, ora 17:21

“Mos na i ço burrat në thertore”, nënat ruse i dërgojnë një mesazh Putinit

Publikuar më: 12/3/2023, ora 17:21

Që nga fillimi i luftës, Rusia ka bombarduar më shumë se 40 mijë herë Ukrainën. Raketat dhe sulmet kanë shkatërruar 152 mijë ndërtesa banimi, ndërsa procedimet penale nga shkurti i kaluar janë 66 mijë e 300.

“Mos na i ço burrat në thertore”, nënat ruse i dërgojnë një mesazh Putinit

Publikuar më: 12/3/2023, ora 17:21

Që nga fillimi i luftës, Rusia ka bombarduar më shumë se 40 mijë herë Ukrainën. Raketat dhe sulmet kanë shkatërruar 152 mijë ndërtesa banimi, ndërsa procedimet penale nga shkurti i kaluar janë 66 mijë e 300.