Moska sulmon portet në Danub, Zelenski shkarkon ministrin e mbrojtjes në Ukrainë

Publikuar më: 4/9/2023, ora 15:58

Moska sulmon portet në Danub, Zelenski shkarkon ministrin e mbrojtjes në Ukrainë

Publikuar më: 4/9/2023, ora 15:58

Presidenti Zelenski shkarkoi ministrin e mbrojtjes, Oleksi Reznikov, i cili e ka mbajtur këtë post që prej fillimit të luftës. Sakaq, Rusia ndërmori një valë masive sulmesh kundër porteve të Ukrainës në Danub, duke shkatërruar shënjestra në Odesa dhe 4 motoskafë ushtarakë të Ukrainës.

Moska sulmon portet në Danub, Zelenski shkarkon ministrin e mbrojtjes në Ukrainë

Publikuar më: 4/9/2023, ora 15:58

Presidenti Zelenski shkarkoi ministrin e mbrojtjes, Oleksi Reznikov, i cili e ka mbajtur këtë post që prej fillimit të luftës. Sakaq, Rusia ndërmori një valë masive sulmesh kundër porteve të Ukrainës në Danub, duke shkatërruar shënjestra në Odesa dhe 4 motoskafë ushtarakë të Ukrainës.