Mosmarrja e datës për konferencën ndërqeveritare, Vurmo: Prej 15 vitesh zgjerimi nuk konsiderohet çështje strategjike

Në emisionin Absolut 4 në A2 u diskutua dhe mosarritja e dakordësia e ministrave të Jashtëm të Unionit Europian për caktimin e një datë për mbajtjen e konferencës së ndërqeveritare me Shqipërinë dhe propozimin e fundit të mazhorancës në Kuvend që BE të ndryshojë mekanizimin e vendimmarrjes për çështjen e zgjerimit që ai të mos jetë më me unanimitet.