Mosrimbursimi i TVSH-së penalizon sipërmarrësit shqiptarë – A2

Mosrimbursimi i TVSH-së penalizon sipërmarrësit shqiptarë

Mosrimbursimi i TVSH-së ka krijuar penalitete të mëdha për sipërmarrjen shqiptare. Eksperti Violdi Danaj ka komentuar në studion e A2 Business të Aurora Sulçes, arsyet pse qeveria po vonon shlyerjet dhe ndikimin që mungesa e këtyre parave ka tek bizneset.