Mot i acartë në SHBA, dëborë dhe temperatura disa gradë nën zero

Publikuar më: 15/1/2022, ora 22:21

Mot i acartë në SHBA, dëborë dhe temperatura disa gradë nën zero

Publikuar më: 15/1/2022, ora 22:21

Më shumë se 50 milionë amerikanë po vuajnë këtë fundjavë nga i ftohti, me erëra të acarta që po zhvendosen nga perëndimi në juglindje, atje ku pritet të mbërrijë brenda të dielës në mbarë bregun lindor.

Mot i acartë në SHBA, dëborë dhe temperatura disa gradë nën zero

Publikuar më: 15/1/2022, ora 22:21

Më shumë se 50 milionë amerikanë po vuajnë këtë fundjavë nga i ftohti, me erëra të acarta që po zhvendosen nga perëndimi në juglindje, atje ku pritet të mbërrijë brenda të dielës në mbarë bregun lindor.