Mot i kthjellët dhe i freskët në rajon, Mali i zi me reshje shiu

Publikuar më: 9/11/2021, ora 08:01

Mot i kthjellët dhe i freskët në rajon, Mali i zi me reshje shiu

Publikuar më: 9/11/2021, ora 08:01

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja