Mot i paqëndrueshëm dhe me reshje

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 10:29

Mot i paqëndrueshëm dhe me reshje

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 10:29

Nga Tanja Porja, meteorologe A2