Mot i paqëndrueshëm dhe shi

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 07:31

Mot i paqëndrueshëm dhe shi

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 07:31

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja