Mot i paqëndrueshëm dhe temperatura të ulëta në rajon

Publikuar më: 23/11/2021, ora 08:07

Mot i paqëndrueshëm dhe temperatura të ulëta në rajon

Publikuar më: 23/11/2021, ora 08:07

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja