Mot i paqëndrueshëm në rajon, 40 gradë në Mal të Zi, rrebeshe në Kosovë dhe RMV

Publikuar më: 5/7/2022, ora 08:31

Mot i paqëndrueshëm në rajon, 40 gradë në Mal të Zi, rrebeshe në Kosovë dhe RMV

Publikuar më: 5/7/2022, ora 08:31

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja